Η εταιρεία μας

Από την ίδρυση της το 1979, η εταιρία  επαναπροσδιόρισε  την επιχειρηματική της δραστηριότητα, στράφηκε στον τομέα των ακινήτων και διαρκώς επεκτείνεται και εκσυγχρονίζεται για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών προσφέροντας full service στο luxury real estate.

Σήμερα, έχοντας αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία,  διαχειρίζεται ένα ευρύ φάσμα  ιδιόκτητων ακινήτων, που περιλαμβάνει τόσο κατοικίες, όπως διαμερίσματα, μεζονέτες, studio κ.α., όσο και επαγγελματικούς χώρους διαφόρων χρήσεων, όπως  αίθουσες δεξιώσεων, αποθήκες, γραφεία κ.α. Κύρια ασχολία της εταιρίας είναι οι μακροχρόνιες και βραχυχρόνιες μισθώσεις αλλά και οι πωλήσεις με εξαιρετικούς όρους αποπληρωμής.

Με όραμα την επέκταση πέρα από το συμβατικό μοντέλο διαχείρισης ακινήτων, τα στελέχη της εταιρείας μοιράζονται τις γνώσεις, την τεχνογνωσία και τις επαφές που έχουν αποκτήσει, διασφαλίζοντας έτσι καλύτερη εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες λύσεις ακινήτων.

Οι ιδιόκτητες κατοικίες της εταιρείας προσφέρουν πολυτελή διαβίωση, πρωτοποριακή αισθητική και προδιαγραφές κορυφαίας ποιότητας. Οι επαγγελματικοί χώροι παρέχουν άρτιες τεχνικές υποδομές, υψηλή λειτουργική διάταξη και σύγχρονες προτάσεις στέγασης επιχειρήσεων. Προσφέρονται ιδανικές επιλογές διαμονής καθώς και αποδοτικές επενδύσεις, από μια πληθώρα ακινήτων.

Με φιλοδοξία την καινοτομία στην ενοικίαση και αγορά ακινήτων, η εταιρεία συνεχίζει  την έρευνα για την δημιουργία νέων υποδομών με σκοπό τη βέλτιστη εμπειρία στο χώρο του Private Realty.

Chat
1
Close chat
Hello! Thanks for visiting us. Please press Start button to chat with our support :)

Start